1

Uw bezorgdheid voor innoverende en vereenvoudigde technieken is ook de onze …

Bekijk vlug de kenmerken van onze EasyCross – 208 Analoge Telefooncentrale !!

De EasyCross centrales zijn de meest professionele analoge telefooncentrales met volledig digitale structuur op de Europese markt en garanderen een zeer hoge bedrijfszekerheid. Belgische degelijkheid, gekoppeld aan de meest geavanceerde technieken, hebben van deze analoge centrales een hoogwaardig equivalent gemaakt van de meeste ISDN centrales.

De EasyCross centrales zullen de analoge telefonie een andere, professionele dimensie geven en eindelijk een oplossing bieden voor de veeleisende, analoog telefonerende klant.

De revolutionaire hardware heeft geen bewegende onderdelen meer en is als dusdanig onverslijtbaar.

De updatebare Firmware zorgt ervoor dat de functionaliteit van deze centrales steeds kan mee evolueren met het aanbod van de providers.

Deze analoge centrales zijn uiterst geschikt voor de kleine KMO's, vrije beroepen en de privé woningbouw . Na vele jaren van research zullen de EasyCross centrales een professionele oplossing bieden voor deze klanten die iets méér verlangen van hun telefooncentrale. Een ingebouwde faxselect, nummer – en naamherkenning (CLIP en CNIP), eigen interne wachtmuziek, verschillende beltonen op de 2 buitenlijnen en een gebruiksvriendelijke software voor de configuratie zijn enkele van de vele voordelen van de EasyCross 106, 108P en 208.

Het gebruik van praktisch alle bestaande analoge telefoontoestellen, het aansluiten van een parlofoonstation via de analoge interface EasyDoor of de reeds ingebouwd parlofooninterface (108P) maken deze centrales geschikt voor elke analoge toepassing.

 

U merkt het, EasyCross 208 is een eenvoudige en professionele oplossing voor vele toepassingen.

Ontdek vlug alle kenmerken van EasyCross 208 op de volgende pagina en reageer als eerste !!

Download hier de software voor programmering van de centrale

Alain OUWERX

Managing Director

info@adb-engineering.be

Last updated on maandag 8 januari 2007