Er is een trend om steeds duurdere en complexere systemen op de markt te brengen. "Vooruitgang" wordt het dan hoogdravend genoemd. Onze ingenieurs leggen de lat iets hoger. Wij hebben het liever over verbetering. Daarom is het noodzakelijk om de gecreŽerde mogelijkheden opnieuw te herleiden tot de eenvoud van voordien.

Dat is precies het doel dat ADB engineering voor ogen heeft. Wij ontwikkelen hoogtechnologische apparatuur, kwalitatief ongenaakbaar, maar tegelijk gemakkelijk in gebruik, betrouwbaar en toch economisch verantwoord.

Onze doelstellingen ontspringen in de eerste plaats uit de heldere visie van onze ingenieurs. Ze volgen niet alleen de technische mogelijkheden van vandaag op de voet, bovendien hebben ze oog voor de noden van de consument. Want die wil natuurlijk kwaliteit, en daar speelt comfort  een belangrijke rol bij. Comfort, of anders gezegd: gebruiksgemak, betrouwbaarheid, flexibiliteit. Onze mensen weten er alles van.

Onze producten zijn stuk voor stuk staaltjes van hoogtechnologische hoogstandjes. En daar komt heel wat precisiewerk bij kijken. Zin voor  details en accuraatheid zijn begrippen die we bij ADB hoog in het vaandel voeren.

Producten

PARLOFOON INTERFACE

Een twee-draads naar vier-draads deurparlofoon interface, aan te sluiten op een telefooncentrale.

TELEFOON RELAIS "TR-14"

Een module, op afstand bediend per telefoon of GSM, die elektrische apparaten kan in- en uitschakelen.

EASYDOOR

Een interactieve deurparlofoon interface, aan te sluiten op een telefoonlijn of een telefooncentrale

BELRELAIS

Een vermogenrelais dat het belsignaal volgt en gelijk welk elektrisch toestel kan schakelen.

EasyCross

EasyCross de meest complete digitale telefooncentrale voor traditionele telefoonlijnen !

E.C. 208 WEB RESOL.gesloten02

Lichtgevende Artikelen

Politievestmet_en_zonder02

info@adb-engineering.be

Last updated on maandag 8 januari 2007